Verstandig scheiden voor een evenwichtige toekomst”, een onderbouwde stelling waarvoor ik me volledig engageer en in kan vinden. Mijn naam is Kylie Geerts, ik ben een erkend bemiddelaar met een behoorlijke dosis passie en eerstelijns ondervinding. Een korte voorstelling:

Achtergrond en vorming

Ter afronding van een eerste carrière vatte ik mijn rechtenstudie aan en studeerde ik af als Bachelor in de Rechten aan Universiteit Antwerpen.

Aansluitend volgde ik zowel de basisopleiding Bemiddeling als een specialisatieopleiding in Familiezaken aan de Antwerpse Interactieacademie. Ter vervollediging volgde ik een opleiding tot Relatiecoach om me te verdiepen in het relationele aspect dat bij familiale bemiddeling van cruciaal belang is. Sinds 2019 zetel ik in een eigen bemiddelingspraktijk in Antwerpen (Wilrijk), waar ik cliënten adviseer en begeleid bij echtscheidingen en/of ouderschapskwesties.

Behalve mijn passie voor bemiddeling en een doorgedreven opleiding, buig ik op de deontologische code en continue bijscholing waarmee bemiddelaars erkend door de Federale Bemiddelingscommissie zich onderscheiden.

Benadering en contact

Mijn cliënteel begeleid ik op een professionele en transparante manier, steeds met het oog op een rechtvaardige uitkomst voor de betrokken partijen in ieders belang.

Bij vragen over mijn kennisveld, profiel of diensten, neem gerust contact op voor verduidelijking.

Hier vindt u mijn profiel bij Uw Bemiddelaars, een vereniging van door de Federale Bemiddelingscommissie erkende bemiddelaars met een wettelijk statuut. U kan de praktijk ook terugvinden op LinkedIn en op Instagram. Nieuws en informatie aangaande de praktijk vindt u steeds op deze platformen.